Skip links

Een geschikte vakantie met kinderen

Er is niks leukers dan met het gehele gezin op vakantie te gaan. Echter komt u er al snel achter dat u met verschillende leeftijden op vakantie gaat en eenieder andere interesses heeft. Dit zorgt er vaak voor dat niet elke vakantiebestemming een ideale bestemming is voor een vakantie met kinderen. Gelukkig hebben wij de oplossing gevonden, namelijk Miracle Resort Antalya. Geniet van het zonovergoten Turkije!

Wat is ervoor de kinderen te doen?

Wij kunnen wel aangeven dat er genoeg voor de kinderen te doen is, maar is dat daadwerkelijk ook zo? Het resort beschikt o.a. over verschillende kinderclubs en kinderzwembaden. Los van het feit dat het Resort overdags een activiteitenplanning heeft met activiteiten zoals voetbal-, volleybal- en wateractiviteiten. Wilt u een impressie van de activiteiten? Bekijk dan onze activiteitenpagina!

Kinderclubs

Het resort segmenteert hun kinderclubs onder 3 categorieën, namelijk:

  • Mini club ( van 4 tot en met 8 jaar):
  • Midi club ( van 9 tot en met 11 jaar):
  • Teenage club ( van 12 tot en met 16 jaar):

Het resort heeft een dagelijks activiteiten programma gericht op de bovenstaande 3 doelgroepen. Het programma is zo ingericht dat eigenlijk elke activiteit elke doelgroep aanspreekt. Dit is 1 van de ingrediënten waarom het Miracle Resort zo geschikt voor kinderen.

Wist u dat het resort zelfs zijn eigen trein heeft, genaamd Miracle Express. De trein rijd rondjes over het gehele resort. Ontzettend leuk voor de allerkleinsten!

De kinderzwembaden

Het gehele resort heeft 3500M2 aan zwembaden en ze zijn allemaal op maat gemaakt. Daarnaast kent het resort 4 speciaal ontworpen kinderzwembaden. De zwembaden zijn herkenbaar aan de speciale kindertoestellen. Benieuwd hoe ze eruit zien? Klik dan hier! Ieder kinderzwembad heeft zijn eigennaam, namelijk Candy World Kids Slide and Pool, Children’s water toys shallow water pool, Canopy Children’s Pool en Octopus Kids Slide and Pool.

Het resort zelf biedt genoeg vertier aan kinderen. Maar dat is niet het enige. Het resort ligt in een toeristisch gebied in Turkije. Hierdoor zijn er tal van leuke activiteiten in de buurt. Het moge duidelijk zijn dat het Miracle Resort Lara Antalya  dé vakantiebestemming is voor vakanties met kinderen!