Skip links

Restaurants

Het Miracle Resort beschikt over aantal fijne restaurants uitlopend van een hoofdrestaurant tot meerdere A’la carterestaurants en meerdere snackpunten. Wij doen er alles aan om uw verblijf compleet te maken. Goed eten en drinken hoort daar natuurlijk ook bij! Wilt u ontdekken wat daar allemaal onder valt? Lees dan vooral verder!

Hoofdrestaurant

De gehele week heeft het Miracle Resort, het hoofdrestaurant voor haar gasten ter beschikking gesteld. Dit wordt allemaal verzorgd in een luxe-jasje, waar u  d.m.v. een open buffet kunt genieten. Het eten wordt speciaal voor u klaar gemaakt en wij garanderen, dat u de smaken van de Turkse, Middellandse-Zee en de Anatolische keuken écht kunt proeven!

Openingstijden

Dagelijks: 08:00 – 21:30

Het hoofdrestaurant is van 08:00 tot 21:30 geopend, gedurende die periode kunt u meerdere maaltijden bestellen. Zie hier:

  • Ontbijt: 08:00 – 11:00
  • Middagmaaltijd: 12:30 – 14:30
  • Avondmaaltijd: 19:00 – 21:30
hoofdrestaurant

Döner House

Vlak bij het zandstrand, vindt u dit zéér smakelijke döner restaurant. Döner is namelijk een populair gerecht bij veel straattenten, maar hier is alles net even iets specialer, mede dankzij de chef! Bestel een overeerlijk broodje döner met of zonder toevoegingen. Neem plaats aan tafel of geniet heerlijk van dit broodje op het nabij gelegen strand.

Openingstijden

Dagelijks: 12:30 – 14:30

Döner House is dagelijks van 12:30 tot 14:30 geopend, gedurende die periode kunt genieten van de lekkerste döner gerechten.

doner house

Pide House

Bij Pide House kunt u genieten van de beste traditionele Turkse gerechten, waaronder overheerlijke pide, gözleme en meerdere soorten ijs!

Openingstijden

Dagelijks: 12:00 – 15:00

Pide House staat dagelijks van 12:00 tot 15:00 ter uw beschikking, gedurende die periode kunt u als gast genieten van de lekkerste traditionele Turkse gerechten.

pide house

Miracolo - (A'la carte)

Binnen het Miracolo A’la Carte Restaurant kunt u de smaak van Italië écht ervaren. Met haar rijkelijk gevulde menu, is de keuze dan ook reuze. Je eet hier traditionele Italiaanse gerechten, zoals fantastische pasta’s en knapperige pizza’s. Wilt u er een drankje bij? Geen probleem! Miracolo heeft namelijk voor haar gasten ook een goede wijnkaart ter beschikking gesteld.

Openingstijden

Dagelijks: 19:00 – 21:00

U kunt dagelijks van 19:00 tot 21:00 genieten bij het Miracolo Restaurant, gedurende die periode staat het team voor u klaar.

Miracolo restaurant

Mexican - (A'la carte)

De keuken van Mexico proeven terwijl u in Turkije bent? Dat kan zeker, want het Mexican A’la Carte Restaurant laat u even in Mexico wanen. Proef bijvoorbeeld: één van de vele pittige gerechten in een sfeervol restaurant.

Openingstijden

Dagelijks: 19:00 – 21:00

Dagelijks kunt u van 19:00 tot 21:00 eten bij het Mexican A’la Carte restaurant, binnen dat tijdsbestek staat het restaurant tot uw beschikking.

Mexican restaurant

Anatolia - (A'la carte)

In het Anatolia Restaurant kunt u genieten van de traditionele smaken van de Turkse keuken. Het restaurant biedt speciale smaken en zal een van de meest heerlijke ervaringen van uw vakantie zijn. Bij Anatolia Restaurant vind je heerlijke Turkse mezzes, kebabs en meer.

Openingstijden

Dagelijks: 19:00 – 21:30

Anatolia Restaurant serveert op reservering. Het restaurant serveert tussen 19:00 en 21:30 uur.

Anatolia restaurant

Lagos - (A'la carte)

Het Lagos Restaurant laat u op een unieke, maar bovendien sfeervolle kennis maken met visgerechten en zeevruchten. Met een uitgebreid en gevarieerd menu, is er ook genoeg keuze binnen het Lagos Restaurant.

U wordt meegenomen op een speciale reis, volop verse smaken en overheerlijke vis- of zeevruchtgerechten, eetsmakelijk!

Openingstijden

Dagelijks: 19:00 – 21:30

Het Lagos Restaurant staat dagelijks van 19:00 tot 21:30 voor u klaar, om u te laten genieten van de verste visspecialiteiten!

Lagos restaurant