Skip links

Spa

Wij bieden onze gasten een grote variatie aan manieren om helemaal tot rust te kunnen komen. Voor onze gasten hebben wij dan ook in samenhang met professionele therapeuten onze Spa ingericht. Waarom zult u vast denken? Nou, wij willen u een ervaring bieden waar uw lichaam en geest helemaal tot rust komen.

Peeling en schuimmassage

Peeling wordt gezien als een belangrijk onderdeel van de Turkse Hamam traditie. Het is bedoeld om het lichaam meer te laten ademen. En met als uiteindelijk doel: het lichaam goed te reinigen n.a.v. een intense peelingsessie. Peeling helpt dan ook om alle onzuiverheden uit je lichaam te halen. En het reinigt daarentegen ook uw poriën wat ervoor zorgt, dat je huid lekker zacht aanvoelt.

Tenslotte wordt er op uw huid een natuurlijke schuimlaag aangebracht, gedurende deze massage wordt uw huid nog zachter. En is het helemaal klaar om bruin te kunnen worden.

peeling

Aroma Therapy

U kunt ook genieten van aroma therapie, d.m.v. de aromatische oliën. Deze methode gaat al terug sinds de Chinese-oudheid en zelfs al sinds de Egyptische-oudheid. Deze oliën brengen veel voordelen met zich mee, aangezien het een positief effect heeft op je mentale- als fysieke gesteldheid.

Deze oliën werken daarnaast ook pijn remmingen en het geeft je spieren ook rust. En het wordt wereldwijd ook toegepast voor mensen, die lijden aan insomnia aangezien het een rustgevende werking heeft.

aroma massage

Voetzoolmassage

Binnen het Miracle Resort kunt ook genieten van een voetzoolmassage, met als doel: het afnemen van stress. De behandeling vindt onder uw voet plaats waar verschillende reflexpunten worden gemasseerd. Deze punten staan allemaal in verbinding met inwendige organen.

Dankzij deze massage zou uw bloeddruk sterk afnemen en het gaat energieverlies sterk tegen. Tenslotte helpt de voetzoolmassage ook problemen met uw maag-darmstelstel tegen te gaan, maar ook problemen met uw hart.

voetzoolmassage

Sportmassage

Wij bieden onze gasten ook de mogelijkheid tot het ondergaan van een fijne sportmassage. Deze sportmassage, ook beter bekend als een ‘deep tissue massage’. Deze massagetechniek is een Zweedse-methode, die met name wordt toegepast bij dansers en mensen die fitnessen.

Het verschil met een klassiek methode, is het feit dat deze methode dieper wordt toegepast, zodat deze spieren goed kunnen worden gemasseerd.

sportmassage

Anti-Stress Massage

Deze massage is ideaal om uw dag binnen het Miracle Resort te beginnen, zoals de naam al deed verklappen gaat het stress tegen. De ideale methode om te relaxen en verlichting te vinden.

Het is een effectieve manier om elke dag ontspannend te kunnen beginnen.

anti stress massage

Al overtuigd van ons hotel?

Boek bij onze partners

Ayurveda Abliyangha Massage

Deze massagetechniek werkt relaxend voor het lichaam, ziel en geest. Deze massage wordt toegepast op het lichaam, uiteraard op basis van uw eigen-fysieke conditie. Deze massage activeert en stimuleert de bloedsomloop en het verhoogt ook uw energielevel.

Daarnaast heeft het ook een versterkende werking op het immuunsysteem. En tenslotte werkt het ook mee om schadelijke stoffen uit uw lichaam te verdrijven.

ayurveda massage

Hot Stone Massage

Onze gasten kunnen genieten van een unieke massagemethode, d.m.v. het aanbrengen van verwarmde vulkanische stenen. Dit zorgt ervoor, dat het aantal hartslagen per minuut omhoog gaat. Waardoor uw lichaam het metabolisme  versnelt. En om uiteindelijk meer zuurstof door uw lichaam te pompen met als doel: Het bereiken van de lichaamscellen.

hot stone massage

Thaise Massage

De Thaise massage is een unieke manier om te kunnen genieten, tevens is het zeer geschikt om uw lichaam écht te zuiveren. Het kenmerkt zich door het lichaam helemaal strekken. Daarom wordt het ook een beetje gezien als een ‘soort Yoga.

Wij hopen ook hiermee uw gevoel van welzijn te verbeteren en dat uw pijnlijke spieren minder belastend zullen zijn

Thaise massage

Lomi Lomi Massage

Het Miracle Resort biedt haar klanten ook een Lomi Lomi massage aan. Deze massagemethode komt van origine uit Hawaii. Wat is gebaseerd op het principe van het zuiveren van ziel en geest. Van alle externe factoren, die mee kunnen spelen op het verstoren van ziel en geest. Staat u bijvoorbeeld: voor het maken van een lastige keuze? Of heeft u iets anders wat momenteel speelt?

Wij kunnen uw garanderen, dat het u verlichting kan bieden. De Lomi Lomi massage wordt over het algemeen gegeven door het gebruiken armen en elle bogen.

klassieke massage

Bali Massage

U kunt met de Bali massage optimaal genieten van zachte, maar drukkende bewegingen. Deze massagemethode helpt mee bij het stabiliseren van uw energiepunten. D.m.v. het gebruik van speciale natuurlijke oliën worden uw spieren bevrijdt. Vervolgens neemt uw energielevel ook toe.

Uiteindelijk wordt u overladen met een gevoel van ontspanning door het gehele lichaam. En als dit is bewerkstellig, is uw massage afgerond.

bali massage

Lymfedrainage Massage

Deze massagemethode is geschikt om bijvoorbeeld: zwellingen na een operatie te verminderen. Of bent u recentelijk bevallen? Dan is deze massage wordt verricht door een professionele oedeemtherapeut.

Tijdens de massage wordt op uw lichaam een zachte, spiraalvormige massage uitgevoerd. Zo wordt er ook een pompende druk uitgevoerd op de lymfeklieren en lymfebanen. Zo kan overtollig vocht worden afgevoerd.

lymfe drainage

Anti-Cellulite Massage

Deze massagemethode zorgt ervoor, dat eventuele vetophopingen afnemen. Wanneer vetcellen in omvang toenemen, worden de onderhuidse cellen door verdikking zichtbaar. Het Miracele Resort wil met deze massage ervoor zorgen, dat die verdikking niet meer zichtbaar gaat zijn.

De anti-celluite massage zorgt er dan ook voor, dat vetcellen en verklevingen verkleind worden. Wat ervoor zorgt, dat uw huid weer stralend zacht zal doen aanvoelen.

anti cellulite

Shiatsu Massage

In het Japans betekent dit letterlijk: ”Vinger aanrakingen” deze behandeling is dan ook vooral geconcentreerd op aanraking met de vingers. Deze behandelmethode passen wij dan ook toe om uw lichaam te optimaliseren. Het lichaam voelt stabieler aan en eventuele ziekteklachten zullen verminderen.

Tijdens deze massage wordt er met de vingertoppen druk uitgeoefend op specifieke plekken. Waardoor u dus uiteindelijk helemaal zen wordt.

shiatsu massage

Boek ons hotel

Bekijk actuele prijzen