Skip links

Strand en zwembad

Strand & zwembaden

De zomermaanden zijn ideaal voor een zomerse vakantie naar Miracle Resort Antalya. Geniet van het strand of vertoef aan 1 van de vele waterparken, Miracle Resort heeft het allemaal! Het strand en de zwembaden zijn een bezienswaardigheid op zich! En dan drukken we het nog zacht uit…

Strand

Maak uw vakantie onvergetelijk door heerlijk tot rust te komen op het strand van Miracle Resort. Het 150 meter lange goudkleurige strand met kristalhelder water zorgt voor een unieke ervaring. Het strand is daarnaast ook heerlijk om even af te koelen, terwijl jij geniet van de zon. Het strand is kleinschalig, dit zorgt ervoor dat kinderen extra kunnen genieten van het strand.

Goed om te weten is dat de zonneparalues en chaise-longues gratis zijn. Badhanddoeken voor het strand zijn daarnaast verkrijgbaar via de receptie.

Zwembaden

Miracle Resort is mede uniek door haar ligging en het mooie weer, maar wat maakt haar nog meer zo uniek? Voor het resort is speciaal 3500M2 aan zwembad ontworpen en dat ziet u terug. Er zijn zwembaden in verschillende vormen en maten te vinden. Er zijn zwembaden voor volwassenen, kinderen en baby’s. Dit zorgt ervoor dat er voor eenieder iets te doen is.

Daarnaast bevinden er speciale kindertoestellen bij de kinderzwembaden, waardoor zij zich optimaal kunnen vermaken.

Dat is niet het enige. Er is zelfs een speciaal zwembad ontworpen voor mensen met een beperking. In het zwembad bevind zich een speciale draaglift, om mensen met een beperking optimale comfort te bieden.

Zelfs dan zijn wij nog niet klaar. Het is geen geheim dat het s ’avonds afkoelt. Dan kan een heerlijke koele duik in 1 van de buitenzwembaden verfrissing bieden, maar bent u iemand die liever de warmte opzoekt? Neem dan een duik in het verwarmde binnen zwembad.

Kinderzwembaden

Zoals we aangaven heeft het resort tal van speciaal ontworpen zwembaden. Het resort kent dan ook maar liefst 4 speciaal ontworpen kinderzwembaden, namelijk Candy World Kids Slide and Pool, Children’s water toys shallow water pool, Canopy Children’s Pool en Octopus Kids Slide and Pool.

Het moge duidelijk zijn dat er meer dan genoeg zwembaden aanwezig zijn voor jong en oud. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.