Skip links

Kinderen

Bij het Miracle Resort is er voor de kleinsten onder ons genoeg te beleven. Wij willen ervoor zorgen, dat u en vooral uw kinderen een topvakantie hebben binnen ons resort. Het Miracle Resort biedt uw kinderen tussen de leeftijd van 4-8 jaar, maar ook voor  kinderen tussen de leeftijd 9 en 16 jaar, een ongeëvenaard aantal activiteiten met boordevol amusement.

Wilt u ontdekken wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Lees dan vooral verder:

Kinderclubs

Wij segmenteren onze kinderclubs onder 3 categorieën, namelijk:

  • Mini club ( van 4 tot en met 8 jaar):
  • Midi club ( van 9 tot en met 11 jaar):
  • Teenage club ( van 12 tot en met 16 jaar):

Het resort heeft een dagelijks activiteiten programma gericht op de bovenstaande 3 doelgroepen. Het programma is zo ingericht dat eigenlijk elke activiteit elke doelgroep aanspreekt. Dit is 1 van de ingrediënten waarom het Miracle Resort zo geschikt voor kinderen.

Wist u dat het resort zelfs zijn eigen trein heeft, genaamd Miracle Express. De trein rijd rondjes over het gehele resort. Ontzettend leuk voor de allerkleinsten!

(Kinder) zwemfaciliteiten

Het gehele resort heeft 3500M2 aan zwembaden en ze zijn allemaal op maat gemaakt. Daarnaast kent het resort 4 speciaal ontworpen kinderzwembaden. De zwembaden zijn herkenbaar aan de speciale kindertoestellen. Het is uitlopend van open-kinderzwembaden tot glijbanen, oftewel alles om ervoor zorgen, dat uw kinderen zich kunnen vermaken.

Candy’s World Kids Slide and Pool

Dit open-zwembad is 378m2 groot en biedt uw kinderen, maar liefst 3 glijbanen, dat is de roze glijbaan, die een lengte van 10 meter heeft en een hoogte van 2,1 meter haalt. Daarnaast is er ook de gele glijbaan, die is 8 meter lang en haalt een hoogte van 2,1 meter.

Tenslotte is er ook een witte glijbaan, die heeft een lengte van 4,5 meter en is net zoals de rest 2,1 meter hoog.

Children’s Water toys and Shallow Water pool

Dit is een fijn open-zwembad van 160m2 waar uw kinderen terecht komen in een mini-aquapark waar zij lekker kunnen rondrennen. Aangezien een non-slipvloer is aangebracht, zodat ze ook niet kunnen uitglijden.

Canopy Children’s Pool

Dit is een open-zwembad van 70m2 en geldt meer als een baby bad, waar de allerkleinsten dus op een aangename manier kunnen genieten en afkoelen van het water.

Octopus Kids Slide and Pool

Dit is een lekker open-zwembad van 36 m2, waar 2 glijbanen zijn te vinden. Daar vind je de groene glijbaan, die heeft een lengte van 8 meter met een hoogte van 2,75. Tenslotte vind je er ook een oranje glijbaan, die heeft een lengte van 24,5 meter en een hoogte van 2,75 meter.

Bekijk hieronder de atmosfeer